پایگاه خبری تحلیلی ویرا weera.ir

پنجشنبه 30 فروردين 1403 | Thursday 18 April 2024

 

 

 


تهران - کرونا و همه دردها و دردسرهایش دنیا را به هم ریخته و کوچک و بزرگ و فقیر و غنی را درگیر کرده و چه بسیار افرادی که در سوگ عزیزان و همنوعان خود گریستند اما از پا نیفتاده و همچنان استوار ایستاده‌اند تا کرونا را شکست دهند.

در این بین پرستاران و پزشکان در خط مقدم مبارزه با این ویروس هستند اما در کنار این قشر زحمت کش، هستند افرادی که شاید دیده نشوند و در سکوت و بدون هیاهو، برای تامین امنیت مردم به این بیماری دچار شده و با آن دست و پنجه نرم کرده و در نهایت دعوت حق را لبیک گفته و با وجود داشتن فرزندان کوچک و حتی شیرخوار دار فانی را وداع گفته اند.

از سبزقامتانی صحبت می کنیم که در کنار مردم و قشر زحمت کش بهداشت و درمان، جانفشانی کرده اند. در روزهای کرونانی، سبز پوشان و سبزقامتان نیروی انتظامی در یگان‌های تخصصی راهور، آگاهی، مواد مخدر، یگان ویژه و امنیت اقتصادی کارشان را تعطیل نکرده اند و همچنان برای امنیت کشور ایستاده اند و چه بسیار جوانانی که در لباس سبز نیروی انتظامی با وجود رعایت تمام پروتکل های بهداشتی، به کرونا دچار شده یا در برابر این بیماری تاب آورده اند یا اینکه دار فانی را وداع گفته اند.

پلیس در همه مناسبت ها و حوادث اعم از شادی و غم، در پشت صحنه حضور دارند اما دیده نمی شوند. نیروی انتظامی از شغل های حساس اما در عین حال سخت و طاقت فرسا است، در این بین نه تنها خود ماموران نیروی انتظامی به دلیل جنس کارشان، درگیر و فرسوده می شوند، خانواده های آنها نیز به نوعی غیر مستقیم درگیر این شغل هستند.

گزارش ها حاکی از آن است که برخی پرسنل نیروی انتظامی به کرونا مبتلا شده و در عین حال اعضای خانواده آن ها نیز مبتلا شده و حتی برخی از این نیروهای خدوم جان خود را از دست داده اند.

این نیروهای خدوم در این روزها، خستگی طاقت فرسایی را بر جان خریده اند تا مردم در فضای امن قرار گرفته و بی دغدغه از ناامنی و بی نظمی در سطح جامعه حضور یابند و فقط به فکر سلامتی خود و اعضای خانواده خود باشند که به این ویروس منحوس گرفتار نشوند.

به گفته یک منبع آگاه در نیروی انتظامی با آزاد شدن زندانیان از بند به دلیل کنترل شیوع کرونا، از سوی دیگر میزان سرقت ها افزایش یافته و ماموران کلانتری و پلیس آگاهی در این روزهای کرونایی برای ایجاد امنیت در جامعه و جلوگیری از انواع سرقت ها در طول شبانه روز در خیابان ها و کوچه پس کوچه ها به صورت محسوس و نامحسوس حضور دارند تا میزان سرقت ها کاهش یابد و این وضعیت ساعات حضور آن ها در سطح جامعه را افزایش داده که منجر به ابتلا برخی از ماموران و به تبع آن خانواده آن ها شده است.

نیروی انتظامی نیز همانند سایر سازمان های متولی و درگیر این مساله در خط مقدم قرار دارد و ضمن ایفای مسئولیت اصلی خود یعنی برقراری آرامش و امنیت در سطح جامعه اقداماتی در مبارزه با ویروس کرونا انجام داده است.

یکی از ماموران یکی از کلانتری های شهر تهران در گفت وگو با ایرنا می گوید: این روزها همه شرایط سختی را می گذرانند اما شرایط ماموران نیروی انتظامی نیز به نوعی سخت تر از گذشته شده است زیرا میزان ساعات کار ما افزایش یافته و ضمن اینکه باید همه پروتکل های بهداشتی را رعایت کنیم، ماسک بزنیم، از دستکش و مواد ضد عفونی استفاده کنیم، با مجرمانی در ارتباط هستیم که نه تنها بهداشت را رعایت نمی کنند بلکه با وجود برخورد پلیس باز به سطح جامعه باز می گردند.

وی با بیان اینکه هر شب حدود ساعت ۱۲ به خانه باز می گردم، می افزاید: وقتی به خانه باز می گردم فرزندانم خواب هستند، می توانم به جرات بگویم به معنای واقعی فرزندانم را ۶ ماهه ندیده ام، وقتی هم در خانه باشم و آن ها بیدار باشند، حتما از ماسک استفاده کرده و هرگز آن ها را نمی بوسم و در آغوش نمی گیرم، دلم برای در آغوش گرفتن آن ها تنگ شده است اما می ترسم اعضای خانواده ام به این بیماری دچار شوند، چرا که من و سایر همکاران مدام در جامعه هستیم و در معرض خطر.

وی که نمی خواهد نامش فاش شود، می گوید: یکی از همکاران ما به این بیماری دچار شد اما در برابر این بیماری تاب نیاورد و دار فانی را وداع گفت، این همکار عزیزمان به تازگی صاحب فرزند شده بود در اوج بیماری نگران فرزند و همسرش بود که نکند به این بیماری دچار شده باشند. هنوز همسرش مرگ او را باور نکرده چون همه این اتفاقات در عرض ۴۸ ساعت رخ داد و وی در شوک رفتن همسرش است.

یکی از پرسنل پلیس آگاهی نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا می گوید: به ویروس کرونا دچار شدم و حدود دو هفته ای در خانه در قرنطینه بودم، متاسفانه تمام اعضای خانواده ام نیز به این ویروس مبتلا شدند و شرایط بسیاری سختی را سپری کردیم و به لطف خدا من و اعضای خانواده ام بهبودی پیدا کردیم اما یکی از همکاران ما به این بیماری مبتلا شد و فرزند کوچکش نیز چون در ارتباط نزدیک با همکارم بود، به کرونا مبتلا شده و اکنون در بیمارستان بستری است و شنیده ام که حال خوبی ندارد.

وی ادامه می دهد: بسیاری از افراد در مشاغل مختلف درگیری نزدیکی با این ویروس کرونا دارند مانند پرستاران و پزشکان که برای همه آن ها آرزوی سلامتی می کنیم، نیروی انتظامی نیز از اقشاری است که در ارتباط نزدیک با افراد و اقشار مختلف قرار دارد. به همه ما واجب است تا اصول بهداشتی مقابله با این ویروس را رعایت کنیم، ما همه مثل زنجیر به یکدیگر وصل هستیم این مساله جهانی است و همه در قبال هم مسئول هستیم، چه بسیار افرادی که به دلیل بی مسئولیتی عده ای دیگر به این بیماری دچار شده و جان خود را از دست داده یا در سوگ عزیزانشان نشسته اند.

وی از هموطنان خواست تا با رعایت اصول بهداشت فردی، این ویروس را شکست داده تا استرس، ناراحتی، مرگ و غم و اندوه هر چه زودتر از کره زمین نابود شود.

همچنین یکی از ماموران نیروی انتظامی که در یکی از بیمارستان های آموزشی خدمت می کند، می گوید: بیمارستانی که در آن هر دو شب یک بار خدمت می کنم، قرنطینه شده است و فقط بیماران کرونایی را بستری می کنند، در مدتی که در بیمارستان هستم، بسیاری با حال بد و برخی بدون علائم به بیمارستان می آیند و نگران هستند، شاهد اتفاقاتی بوده ام که بسیار دردناک است به عنوان مثال یک شب یک پدر میانسال پسر جوانش را با حال بد به بیمارستان آورد، پدرش به پرستاران گفت فرزندش در حال کشیدن قلیان بوده که به صورت ناگهانی دچار تنگی نفس شده است، پرستاران بعد از معاینه، به پدر وی اعلام کردند که پسر جوان به کرونا مبتلا شده و کشیدن قلیان وضعیت او را وخیم تر کرده است، این پدر بسیار نگران بود و در راهروی بخش اورژانس بالا و پایین می آمد.

وی ادامه می دهد: بعد از چند ساعت یکی از پرستاران نزد من آمد و گفت متاسفانه این پسر ۲۳ ساله فوت کرده است اگر امکان دارد این خبر را به پدرش اطلاع دهید ما نمی توانم این خبر را به او بدهیم، وقتی خبر فوت پسر را به پدرش آن هم به آرامی دادم، مرد میانسال روی زمین افتاد و در بهت و حیرت مرگ فرزندش فرو رفته بود، بعد از دقایقی حالش به حدی بد شد که او را به اورژانس بردند اما متاسفانه پدر دچار ایست قلبی شد و فوت کرد، فوت پدر و فرزند در عرض چند ساعت من را به هم ریخت و تا چند هفته حال روحی خوبی نداشتم.

وی می گوید: موارد بسیاری به این بیمارستان آمدند و رفتند اما برخی شاد از این مرکز خارج شدند و برخی غمگین و افسرده، یکی از تلخ ترین شب هایی که در این بیمارستان کشیک بودم، در مورد مرگ مرد جوانی بود که خانواده اش به زور او را برای معاینه به بیمارستان آورده بودند، این مرد جوان بسیار شوخ طبع و مهربان بود، دو فرزند پسر و دخترش نیز او را همراهی می کردند، مرد جوان با خنده می گفت، بگذارید تست بدهم همه شما روسیاه می شوید، من کرونا ندارم، بعد از مدتی که جواب تست آمد و مثبت بود خانواده مرد جوان مستاصل شدند، دختر نوجوان این مرد به حدی گریه می کرد که دلم برایش سوخت و به وی نزدیک شدم و به آرامش دعوتش کردم، او را امیدوارم کردم که خوب می شود، پدر مهربان با خنده و از راه دور به دخترش دست تکان داد و گفت، گریه نکن بابا، به زودی به خانه برمی گردم، من بادمجان بم هستم.

وی ادامه می دهد: این مرد جوان بعد از پنج روز دست و پنجه نرم کردن با این بیماری دار فانی را وداع گفت، دختر نوجوان که خبر مرگ پدرش را شنیده بود همراه مادرش به بیمارستان آمد در جلوی درب ورودی بیمارستان وقتی من را دید گفت، آقای پلیس دیدی پدرم مرد، دیدی بی پدر شدم، ... گریه های این دختر نوجوان هنوز در گوشم صدا می کند.

ماموران نیروی انتظامی در این روزهای کرونایی خاطرات تلخی را در دفترچه خاطرات خود ثبت کرده اند، خاطرات تلخ از مرگ همکاران و هموطنانشان، آن ها خود را از جنس مردم می دانند با خنده آن ها می گیرند و با غم آن ها اندوهگین می شوند اما با وجود همه تلخی ها و ناخوشی ها، استوار ایستاده اند.

اما نیروی انتظامی در کنار حضور خود در خط مقدم مبارزه با مجرمان و تبهکاران، در مقابله با ویروس کرونا اقداماتی در تمام بخش ها انجام داده است از کنترل فضای مجازی گرفته که با ارسال خبرهای نادرست مردم را نگران تر می کنند تا ارائه خدمات بهداشتی، مقابله با محتکران اقلام بهداشتی و استفاده از ظرفیت های موجود در پلیس برای سم پاشی معابر و خیابان ها.

تشکیل قرارگاه مقابله با ویروس کرونا

سردار احمد نوریان سخنگو و معاون اجتمای نیروی انتظامی در این زمینه گفت: مجموعه پلیس خدمتگزار با تمام ظرفیت خود نهایت همکاری را با ستاد ملی مقابله با کرونا خواهد داشت براین اساس قرارگاه مقابله با ویروس کرونا با تدبیر فرمانده نیروی انتظامی همپای سیاست های ابلاغی کشور در حوزه بهداشت و درمان با هدف حفظ و برقراری نظم و امنیت به ویژه حفظ آرامش روانی جامعه که تاثیر بسزایی در بهبودی و روند پیشگیری و درمان مبتلایان دارد، با شعار مالک دست های خود باشیم، تشکیل شد.

وی ادامه داد: با برنامه ریزی منسجمی که با محوریت وزارت بهداشت و درمان و همکاری همه دستگاه ها، سازمان ها به ویژه نیروهای مسلح هر روز اشراف نظام در مهار و کنترل این ویروس منحوس افزایش می یابد؛ مرور حوادث مختلف در کشور نشان می دهد که مردم ما و مسئولان متعهد و دلسوز آن هیچ گاه چه در حوزه امنیت و چه در حوزه سلامت خط مقدم را خالی نکرده و با ایثار و از خودگذشتگی و اقدام جهادی ابتکار عمل را در دست می گیرند.

سردار نوریان گفت: بر حسب اهمیت ماموریت پلیس فتا در اولویت قرار گرفت، به واسط اینکه حفظ امنیت روانی جامعه و احساس امنیت بسیار مهم است و تجربه ثابت کرده که امروزه فضای مجازی با اولویت شبکه های اجتماعی، میدان تاخت و تاز دشمنان و بستری برای تخریب اذهان و القاء یاس و ناامیدی به ویژه در حوادث و رویدادها قرار می گیرد.

وی تاکید کرد: شهروندان آگاه باشند که بررسی ها و تحلیل های دقیق و فنی کارشناسان پلیس فتا حاکی از آن است که اتاق عملیات مجازی معاندان و بدخواهان مردم حتی در شرایطی که بسیاری از کشورها در سراسر دنیا و ایران درگیر مهار و کنترل تهدیدات و خطرات بیماری کرونا هستند با اخبار جعلی، سیاه نمایی، شایعه پراکنی، سلامت و آرامش روانی شهروندان نگران و در معرض استرس و فشارهای روحی را هدف قرار داده تا به زعم خودشان از این شرایط ویژه و آب گل آلود ماهی بگیرند و با دروغ پراکنی و عملیات روانی نا رضایتی و احساس ناامنی را در جامعه تشدید کنند.

برخورد با محتکران اقلام بهداشتی

سخنگوی نیروی انتظامی گفت: اولویت بعدی حوزه جرایم اقتصادی با محوریت احتکار کالاهای ضروری مورد نیاز جامعه بود که اجرای طرح عملیات مقابله با احتکار کنندگان کالا به ویژه تجهیزات بهداشتی و درمانی در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

سردار نوریان افزود: رصد هوشمندانه بازار و مراکز توزیع نشان می دهد که متاسفانه سودجویانی با استفاده از شگردهای خاص اقلام و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز در شرایط موجود را انبار کرده و سلامت مردم را اسباب درآمدزایی و ثروت اندوزی از راه احتکار و گرانفروشی کرده اند؛ کارآگاهان خبره پلیس امنیت اقتصادی با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت ناجا و فرمانده مرزبانی و فرمانده انتظامی استان ها با اشراف بر عملکرد مراکز تولید و توزیع تجهیزات بهداشتی در داخل کشور و همچنین کنترل مرزها، گمرکات و مبادی خروجی و شناسایی شبکه های تامین و توزیع این اقلام عرصه را بر احتکارکنندگان و سودجویان تنگ کرده و انبارها و محموله های احتکار شده را یکی پس از دیگری کشف و با بستن راه های سواستفاده، مجرمان را به سزای عملشان می رسانند.

وی ادامه داد: اقلام کشف شده با دستور مقام قضائی به نمایندگان مراجع ذیربط برای توزیع در بازار و بین هموطنان تحویل شده و امید است با نظارت و اشراف دستگاه های مسئول بر چرخه تولید و توزیع به زودی شاهد مهار، کنترل و کاهش قیمت اقلام و تجهیزات بهداشتی در کشور باشیم.

سردار نوریان تاکید کرد: لازم است هموطنان عزیز توجه داشته باشند که پلیس بر اساس قانون مجوز توزیع اقلام کشف شده را نداشته و باید تحویل مراجع ذی صلاح دهد.

سخنگوی ناجا گفت: مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ آماده دریافت هرگونه اخبار مربوط به احتکار و دپوی تجهیزات پزشکی و کالای بهداشتی به صورت شبانه روزی در سراسر کشور است.

تداوم مشارکت حوزه بهداشت و درمان ناجا با وزارت بهداشت در موج دوم همه گیری کرونا

سردار محمدرضا حسینی معاون بهداد نیروی انتظامی میز اجا با اشاره به موج دوم همه گیری کرونا در کشور گفت: در موج دوم همه گیری کرونا متأسفانه برخلاف برخی باورها و پیش بینی ها، ویروس کرونا نه تنها با شروع فصل گرم سال فروکش نکرد یا ضعیف‌تر نشد بلکه جهش های سریع تری داشته و ضمن درگیر کردن جوان ها و کودکان سبب تشدید علائم در افراد مبتلا شده است. در شرایطی که با افزایش تعداد مبتلایان و پرشدن تخت های بیمارستان ها و در نتیجه خستگی مفرط کادر درمان مواجه هستیم؛ نگرانی هایی نیز در خصوص افزایش تعداد بیماران بد حال و نیازمند به مراقبت های ویژه و امکان پاسخگویی امکانات در این زمینه وجود دارد.

وی ادامه داد: در جریان مشارکت نیروهای مسلح با وزارت بهداشت در کنترل و مهار بیماری کرونا، حوزه بهداشت و درمان ناجا نیز با همه توان و ظرفیت و امکانات به میدان آمد به طوری که بخش قابل توجهی از ظرفیت بیمارستان های ناجا به پذیرش و بستری بیماران کرونایی اختصاص یافت. هم اکنون بیمارستان های ناجا علاوه بر تهران در استان های خوزستان، هرمزگان، خراسان رضوی و کرمان که اتفاقا جز استان های در وضعیت قرمز و هشدار نسبت به شیوع کرونا بوده و با همه توان در حال خدمات رسانی بی وقفه به هموطنان هستند.

سردار حسینی افزود: قطع به یقین حوزه بهداشت و درمان ناجا همگام با سایر نیروهای مسلح و وزارت بهداشت تا پایان این بحران در کنار مردم خواهد بود و از همه ظرفیت ها و توان خود در حفظ جان مردم استفاده خواهد کرد. با این حال، همراهی و همکاری مردم با دولت و نهادهای بهداشتی در مهار ویروس کرونا در کشور حرف اول را می زند.

وی با اشاره به این که وظیفه ذاتی نیروهای مسلح، مدیریت بحران است، تصریح کرد: تلاش کردیم به کرونا مانند هر تهدید دیگری به عنوان فرصت نگاه کنیم و توان مدیریتی خود را در بحران کرونا محک بزنیم.

معاون بهداد ناجا با اشاره به نظارت دقیق و مستمر بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی و پیشگیرانه در یگان های ناجا به ویژه مراکز تجمعی افزود: : تا کنون موردی از مرگ و میر ناشی از کرونا در مراکز آموزش ناجا گزارش نشده است و از سوی دیگر ترتیبی اتخاذ شد تا این گروه از مشمولان بدون سپری کردن دوره آموزشی در مراکز درمانی ناجای محل تولد خود جذب و به کارگیری شوند.

راه اندازی سامانه غربالگری کرونا

معاون بهداد ناجا از راه اندازی سامانه غربالگری کرونا به عنوان دستاورد دیگر مدیریت بحران کرونا یاد کرد و از پایش سلامت بیش از ۶۲۰ هزار نفر از خانواده کارکنان تحت این سامانه خبر داد.

وی ادامه داد: پایش سلامت ۹۹ درصد کارکنان ناجا تحت سامانه غربالگری بیماری کرونا نیز انجام شد.

سردار حسینی گفت: امکان انجام آزمایش های تشخیصی کرونا ( PCR) در بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر(عج) فراهم شده است و به همت همکارانم در مرکز تحقیقات کاربردی معاونت بهداد و آزمایشگاه های تشخیص طبی و ژنتیک این بیمارستان در طراحی کیت تشخیص کرونا این مرکز درمانی موفق به اخذ مجوز از وزارت بهداشت در زمینه آزمایش تشخیص کرونا شد.

همکاری تیم های مراقبت سلامت ناجا با وزارت بهداشت

معاون بهداد ناجا ساماندهی و تشکیل ۷۴ تیم مراقبت سلامت متشکل از پزشک، پرستار و کارشناس را از دیگر اقدامات این معاونت در عملیات مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت: با هدف تقویت خدمات رسانی مراکز درمانی دانشگاهی کشور و تسریع در روند کنترل شیوع بیماری کرونا، تیم های مراقبت سلامت ناجا از یکم فروردین ماه با استقرار در مراکز درمانی و بهداد استان‌های سراسر کشور، کار خدمات رسانی به هموطنان را آغاز کردند.

پیش بینی تدابیر بهداشتی و پیشگیرانه از کرونا در مراکز آموزش، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها

معاون بهداد ناجا در خصوص پیش بینی تدابیر لازم برای پیشگیری از کرونا در مراکز آموزش، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها، پلیس‌های تخصصی و تمام یگان‌هایی که در ارتباط مستقیم با مردم هستند، گفت: از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا در کشور، اجرای تدابیر بهداشتی و پیشگیرانه در مراکز آموزشی و پادگان ها با اجرای طرح بیماریابی فعال به اجرا درآمد.

سردار حسینی ادامه داد: تمام کارکنان پایور و مشمولان در این مراکز روزانه از نظر علائم تب، سرفه، درد عضله و مشکلات تنفسی تحت معاینه و غربالگری قرار گرفته و در صورت نیاز به بستری به مراکز درمانی ارجاع و در صورت تجویز استراحت، مشمولان دارای علائم مورد نظر در پادگان ها قرنطینه می شوند.

معاون بهداد نیروی انتظامی گفت: بر اساس دستورالعمل‌های ابلاغ شده از اداره کل بهداشت معاونت بهداد ناجا، تمام اماکن مراکز آموزش و پادگان ها به طور روزانه تحت ضد عفونی و گندزدایی قرار می گیرند و آموزش‌های مرتبط با روش های گندزدایی و رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت محیط به کارکنان و مشمولان ارائه می شود.

سردار حسینی غربالگری کارکنان وظیفه جدیدالورود و اجرای دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت از جمله رعایت فاصله گذاری اجتماعی در آسایشگاه ها با ایجاد فاصله ایمن بین تخت ها، رعایت اصول و موازین بهداشتی در آشپزخانه ها و اماکن تهیه و توزیع غذا را از دیگر اقدامات اجرایی پیشگیری از کرونا در این اماکن ذکر کرد.

ضدعفونی معابر توسط یگان ویژه

سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه نیروی انتظامی نیز در این زمینه گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور ۱۰ هزار و ۸۶۲ کیلومتر از معابر عمومی کل کشور با استفاده از خودروهای آب پاش یگان ویژه و مصرف حدود ۳ میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده، گندزدایی شد.

وی افزود: با توجه به شیوع کرونا در ارائه خدمات به مردم و کمک به مسئولان در مقابله با این ویروس منحوس از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد هر چند وظیفه نیروی انتظامی ایجاد امنیت در سطح جامعه است اما در مواقع بحران و حوادث غیرمترقبه در کنار مردم و مسئولان بوده و به وظایف و اقدامات خود در راستای ارائه خدمات عمل می‌کنیم.

سردار کرمی اضافه کرد: یگان های ویژه یکی از واحدهای آماده و احتیاط کشور است که در شرایط خاص و حساس به عنوان تقویت سایر رده‌های پلیس به میدان وارد می شود، در حال حاضر این یگان با داشتن ظرفیت و توان بالای خودرویی به صورت ۲۴ ساعته در کنار سایر دستگاه ها و واحدهای خدمات رسان در حال مقابله با ویروس منحوس کرونا است.

فرمانده یگان های ویژه ناجا اضافه کرد: از روز ۱۱ اسفند سال گذشته با اعلام شیوع ویروس کرونا، سریع تر از سایر نیروهای مسلح به تمام یگان های ویژه کشور اعلام آماده باش شد تا در صورت نیاز با تمام توان و قدرت با استفاده از همه تجهیزات وارد میدان مبارزه با این ویروس منحوس شوند، پس از اعلام و درخواست مراکز بهداشتی و درمانی، خودروهای آب پاش یگان ویژه تا به امروز با استفاده از حدود ۳ میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده توانسته اند ۱۰ هزار و ۸۶۲ کیلومتر از معابر عمومی را در کل کشور گند زدایی و ضدعفونی کنند.

سردار کرمی اضافه کرد: تاکنون در ۶۰۰ مرحله معابر عمومی ضدعفونی شده است، با استفاده از ۶۶۵ دستگاه خودروی آب پاش سبک و سنگین، ۶ هزار و ۳۷۶ نقطه که شامل پایانه های مسافربری، ایستگاه های اتوبوس، اماکن مذهبی و محل های پردد می شود را ضدعفونی و گندزدایی کرده ایم، که این طرح تا پایان از بین رفتن ویروس کرونا ادامه خواهد داشت.

این مقام ارشد انتظامی در خصوص جامعه هدف این طرح گفت: با توجه به اینکه مناطق محروم در سراسر کشور از لحاظ کمبود امکانات بهداشتی و درمانی در معرض بیشتر این ویروس هستند، جامعه هدف این یگان در اجرای این طرح بوده که در چندین مرحله با برپایی ایستگاه سلامت، در کنار تب سنجی اقدام به توزیع بسته های سلامت شامل ماسک و محلول ضدعفونی کرده است. درحال حاضر یگان های ویژه با داشتن پتانسیل بالایی که در بدنه خود دارد، با به کار گیری بیش از ۴ هزار نفر نیروی آموزش دیده در حال مقابله با این مهمان ناخوانده در سراسر کشور است.

کرمی افزود: با توجه به همه گیر شدن بحران کرونا و تحریم های ظالمانه کشورهای غربی در خصوص کمبود امکانات بهداشتی مانند ماسک، این یگان با راه اندازی خطوط تولید ماسک در اکثر یگان‌های خود در کنار سایر ارگان ها و نهادهای مردم نهاد اقدام به تولید ماسک کرده که هم در میان کارکنان و هم مردم عزیز توزیع می گردد.

وی در خصوص انجام طرح فاصله گذاری اجتماعی اضافه کرد: یگان ویژه در کنار سایر رده های پلیس، با استقرار نیروهای خود در ورودی شهرها اقدام به انجام این طرح ملی در راستای جلوگیری از شیوع هرچه بیشتراین ویروس کرده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ارائه خدمات به مردم در بخش های مختلف کارهای بزرگی صورت گرفته است که این اقدامات تنها با اتکا به توان داخلی انجام شده و دیگر کشورها در عین حال که به ما کمک نمی کنند تا جایی که توان دارند به اقدامات ما نیز خدشه وارد می کنند.

فرمانده یگان های ویژه ناجا گفت: در سایه امنیت، سایر خدمات نیز قابل انجام است که در همین راستا اولویت یگان های ویژه ناجا در کنار ارائه خدمات به مردم و کمک به مسئولان در مقابله با این ویروس منحوس، تامین امنیت جامعه و مردم در دستور کار قرار گرفته است که در همین راستا این نیرو تا از بین رفتن کامل ویروس کرونا در کنار مدافعان سلامت و مردم شریف ایران خواهد بود.

بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس کرونا جدیدی است از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و همچنان دارد و در دنیا تمام سازمان ها و نهادها و حتی مردم به میدان امده اند تا این ویروس را شکست دهند، پس بیایید هر یک از ما سهم خود را برای از بین بردن این ویروس که جان بسیاری از همنوعانمان را گرفته است، ادا کنیم تا به زودی شاهد آرامش در زیستگاهمان و این کره خاکی باشیم./گزارش از معصومه نیکنام-ایرنا 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
بازخوانی کپچا


تمامی حقوق سایت محفوظ و متعلق به مدیریت سایت ویرا می باشد ، طراحی شده توسط دنیای طراحی وب 09186377747

 

 

Template Design:Dima Group