پایگاه خبری تحلیلی ویرا weera.ir

شنبه 1 ارديبهشت 1403 | Saturday 20 April 2024

 

 

 

ایلام - ویرا - در ماه مبارک رمضان تهیه و پخت زولبیا و بامیه که ازشیرینی‌های پر طرفدار این ماه هستند رونق بیشتری به خود می‌گیرد، همچنین امسال با وجود شیوع ویروس کرونا کارگاه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به پخت این شیرینی مشغول هستند.

به گزارش ویرا و به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان ایلام، این اداره کل نیز به منظور اطمینان از کیفیت و استاندارد بودن مواد اولیه زولبیا و بامیه توسط کارشناسان این اداره کل بازرسی از کارگاه های زولبیا و بامیه از ابتدای ماه رمضان تا کنون انجام شده است.


مدير كل استاندارد ایلام گفت: همه مواد #زولبيا و #باميه اعم از شكر، روغن، ماست، آرد مینارین، زعفران، گلاب و همچنين جعبه مقوايي آن مشمول استاندارد اجباري هستند و کارشناسان اداره استاندارد ایلام با حضور در قنادي ها بر بكارگيري اين فرآورده ها نظارت دارند.

مهناز همتی گفت: طی این بازرسی ها در یکی از کارگاه های تهیه زولبیا و بامیه مقداری مینارین ( خامه قنادی) غیر استاندارد کشف و معدوم گردید.

همتی در پایان افزود: طرح ويژه نظارت ماه مبارك رمضان بر چند قلم ازكالاهاي اساسي از جمله زولبيا و باميه از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان ماه ادامه دارد.

 

 

 

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
بازخوانی کپچا


تمامی حقوق سایت محفوظ و متعلق به مدیریت سایت ویرا می باشد ، طراحی شده توسط دنیای طراحی وب 09186377747

 

 

Template Design:Dima Group