ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
خرداد ۲۸, ۱۴۰۴-۱۱
خبر فوری:
استاندار ایلام: عزم دولت برای توسعه آبدانان جدی است
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست
فیلم/سقف حمایت دولت از بیمه شدگان برداشته شد!
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
خرداد ۲۸, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/فوت و فن طبخ شله زرد در خانه
آرشیو اخبار

فوت و فن طبخ شله زرد در خانه

        شله‌زرد یکی از دسرهای جذابی است که می‌توانیم برای نذری در ماه محرم درست کنیم؛ هم مقوی است هم مغذی و...

۱۳۹۹-۰۶-۱۲
پرینت
0 نظر

مواد لازم:

برنج: ۲ لیوان
شکر: ۳ لیوان
گلاب: ۱/۲ لیوان
کره: ۲۵ گرم
زعفران سائیده: ۱ قاشق چایخوری
خلال بادام: ۱/۲ لیوان
دارچین: به مقدار دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. برنج را از شب قبل چند بار بشویید و بگذارید با ۳ پیمانه آب و نصف پیمانه گلاب تا صبح خیس بخورد.

۲. در ابتدای کار، ۸ لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس برنج مخلوط با گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. کف روی آن را با کفگیر بردارید و مرتب برنج را به هم بزنید تا ته نگیرد. شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد. بسته به نوع برنج ممکن است این مرحله نیم ساعت تا ۱ ساعت طول بکشد.

۳. شکر را پس از اینکه برنج پخته و به اصطلاح شکفته شد اضافه کنید. پس از اضافه کردن شکر باید مرتب هم بزنید چون شله‌زرد معمولاً زود ته می‌گیرد، اگر آب آن کشیده شده و سفت شده است می‌توانید کمی آب جوش اضافه کنید.

۴. زعفران سائیده را با دو سه قاشق آب جوش دم کنید و آن را به بقیه مواد اضافه کنید.

۵. پس از اینکه شکر حل شد خلال بادام را به شله‌زرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلیظ شود.

۶. در پایان کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. شعله را کاملاً کم کنید و ۲۰ دقیقه در قابلمه را بگذارید. برای رفع شلی شله‌زرد میتوانید این زمان را کمی بیشتر کنید.

۷. شله زرد آماده شده را در کاسه بریزید. پس از ۱۰ دقیقه سطح آن را به دلخواه تزیین کنید و بگذارید سرد شود.

فوت و فن‌ها:

– برای این که شله‌زرد آب نیندازد بهتر است روی حرارت ملایم اجاق یا شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید یک ساعت دیگر بعد از جا افتادن روی حرارت باقی بماند تا آب اضافه آن تبخیر شود.

– می‌توانید خلال بادام را از یک ساعت قبل در گلاب خیس کنید تا خوش عطر شود.

– فراموش نکنید بعد از اضافه کردن شکر مرتب شله را هم بزنید تا ته نگیرد.

– علاوه بر گلاب می‌توانید از هل هم برای عطر بیشتر استفاده کنید. می‌توانید دانه‌های هل را بکوبید. پودر هل را در دستمالی بپیچید و یک ساعت در استکان حاوی آب جوش در بسته قرار دهید. سپس پارچه را فشار دهید. بگذارید اگر چیزی از هل وارد مایع شده ته نشین شود. سپس مایع خوش عطر را همراه گلاب اضافه کنید.

– برای رفع سفت شدن شله‌زرد می‌توانید کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند قل دیگر بخورد.

– رفع شیرینی زیاد شله‌زرد کار ساده‌ای نیست. می‌توانید با اضافه کردن آب جوش کمی از شیرینی آن کم کنید؛ اما بهتر است از ابتدا با دقت شکر بریزید تا دچار این مشکل نشوید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

زمان پخت در نانوایی‌های ایلام افزایش یافت

بعدی

روحانی: توسعه روابط راهبردی با همسایگان از اولویت‌های ایران است

بعدی
۱۳۹۹-۰۶-۱۲

روحانی: توسعه روابط راهبردی با همسایگان از اولویت‌های ایران است

قبلی
۱۳۹۹-۰۶-۱۲

زمان پخت در نانوایی‌های ایلام افزایش یافت

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند
خودروهای عمومی برای ثبت نام تبدیل به سی.ان.جی اقدام کنند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
گزارش تصویری/ بلوط‌ها برف می‌زنند
آبشار طوف خیمه سوق
دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر انقلاب
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

نقش و دلاوری مردم ایلام در دفاع مقدس بیشتر تبیین شود
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی

رئیس‌‎کل دادگستری استان ایلام:

 با جرائم خشن برخورد قاطع شود
مذاکره با دولت‌های قلدر سودی برای ما ندارد/لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای