ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
خرداد ۴, ۱۴۰۵-۰۵
خبر فوری:
پزشکیان: مهمترین دغدغه دولت سامان بخشیدن به امور مردم است
۱۰۰ حقوقدان یونانی: تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران «جنایت علیه بشریت» است
گزارش اعتراضات استان ایلام در ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
خرداد ۴, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/امینی به رئیس‌جمهور “سلام” نکرد/روحانی یک ساعت برای ایلام وقت گذاشت!
آرشیو اخبار

امینی به رئیس‌جمهور “سلام” نکرد/روحانی یک ساعت برای ایلام وقت گذاشت!

?سایت خبری ویرا- حسن روحانی پیش از ظهر امروز در یک سفر یک ساعته وارد روستای شوره بخش ماژین دره‌شهر شد و در جمع مردم این بخش گفت:دولت با کمک نیروهای مسلح و نیروهای امدادی خسارت‌های سیل را جبران خواهد...

۱۳۹۸-۰۲-۰۶
پرینت
0 نظر
?حضور رییس جمهور در بخش سیل‌زده‌ی ماژین دره‌شهر استان ایلام و دیدار با مردم نشان از توجه هرچند حداقلی دولت به این بخش است و بایستی این حضور را قابل قبول برشمرد.
?سیل ۱۲ فروردین در استان ایلام خسارت جانی به دنبال نداشت اما آسیب‌های مالی فراوانی به زیرساخت‌‌های شهری و روستایی آن بویژه شهرستان‌های دره‌شهر و سیروان وارد نمود.
?حضور اندک رئیس جمهور نه از منظر بی‌توجهی به دیگر بخش‌های سیل‌زده ایلام بلکه باید به عنوان تمرکز دولت در نقاط بحرانی و سیل‌زده خوزستان، لرستان و گلستان برشمرد اما چنانچه مشکلات بخش‌های ماژین و روستاهای عرب رودبار در هیات دولت مورد توجه قرار گیرد و خسارت‌های آنها جبران شود عدم حضور بلند مدت امروز رئیس جمهور در ایلام هم رنگ می‌بازد.
?امینی نماینده استان از اینکه رئیس جمهور از روستاهای حوزه‌ی انتخابیه‌ی خود در سیروان بازدید نکرد به نشانه‌ی اعتراض به استقبال رئیس جمهور نرفت، این اقدام سلام امینی تحسین‌برانگیز بود اما بهتر بود نماینده‌ی حوزه‌ی شمالی در نطق‌های مجلس مشکلات این حوزه‌ را بیشتر و بهتر مطرح می‌نمود تا رئیس جمهور و هیات دولت در تهران صدای ایشان را می‌شنیدند و امروز از این منطقه بازدید می‌کردند.
? معتقدیم مشکلات روستاهای سیل‌زده‌ی استان ایلام بسیار زیاد است اما قطعا در قیاس با رنج‌های مردم گرفتار در سیل‌ لرستان و خوزستان نیست و حضور بیشتر رئیس جمهور در این مناطق بحرانی قابل اغماض و پذیرش است.
?اما چرایی این اعتراض مردم استان ایلام به حضور اندک رئیس جمهور را باید در کم‌توجهی دولت به دیگر بحران‌های گذشته‌ی آن جستجو کرد. به عنوان مثال می‌طلبید دولت مشکلات زلزله‌زدگان آبدادانی در سال‌های قبل را حل می‌نمود و یا در تملک اراضی عقبه‌ی سد سیمره در عرب رودبار سیروان و بدره بیشتر می‌کوشید البته اگر مجالی بود مشکلات سیل‌زدگان در ماژین هم مرتفع شوند و بازسازی این مناطق در دستور کار هیات دولت قرار گیرد.
?آقای رئیس جمهور!امروز مردم خانه در گِل بخش سیل‌زده‌ ماژین دره‌شهر برای شما اسپند دود کردند تا چشم نخورید!
چشم نخورید و به سلامت برگردید پایتخت تا تصمیم‌هایی در هیات دولت اتخاذ کنید که مردم هرچه سریعتر از این وضعیت بغرنج رهایی یابند.
?شاید مشکلات آنها خیلی بیشتر از یک ساعت حضور شما در این منطقه بود اما چشم‌انتظار کمک‌های مستمر و بلاعوض دولت هستند.
?آقای دکتر روحانی !بخش ماژین دره‌شهر و عرب رودبار سیروان جزء مناطق گرم استان هستند و تا دو هفته‌ی دیگر ان مناطق بدون وسایل سرمایشی قابل سکونت نیست و اکنون در زیر چادرهای هلال احمر شب را به صبح می‌رسانند و زیر سایه‌ی درختان صبح را به شب!
 
من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

ایلام هم‌چنان در بحران پساسیل

بعدی

✔️سخنی با اصحاب رسانه استان و استاندار ایلام: “خوب، بد، زشت” یک استعفا !

بعدی
۱۳۹۸-۰۲-۰۶

✔️سخنی با اصحاب رسانه استان و استاندار ایلام: “خوب، بد، زشت” یک استعفا !

قبلی
۱۳۹۸-۰۱-۲۹

ایلام هم‌چنان در بحران پساسیل

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

طنز/ حکایت مادورو و ایلام
سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
مدیرعاملی که ۵ دولت به خود دید؛
چیلات چراغ سبز گرفت

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای