ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
آبان ۲۴, ۱۴۰۴-۰۹
خبر فوری:
نگاهی منصفانه به کارنامه استاندار ایلام
تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
چیلات چراغ سبز گرفت
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
آبان ۲۴, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس جذاب
آرشیو اخبار

طرز تهیه سالاد سزار همراه با یک سس جذاب

      اگر از سالاد فصل خسته شده‌اید و به‌دنبال یک سالاد متفاوت و در عین حال رژیمی هستید، از سالاد سزار غافل...

۱۳۹۹-۰۷-۱۹
پرینت
0 نظر

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار:

کاهو: یک بوته شسته شده
سینه مرغ: ۱ عدد
نان تست یا باگت: سه عدد
روغن زیتون: ۱/۴ فنجان
لیمو ترش تازه: ۱ عدد
گوجه گیلاسی(برای تزیین): مقداری

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار:

تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمسان: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد سزار:

۱. ابتدا تخم مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه بگذارید تا آب‌پز شود، توجه داشته باشید تخم مرغ‌ها نباید ببندد.

۲. کاسه‌ای مناسب انتخاب کنید و سیر له شده، روغن زیتون، پنیر و زرده تخم مرغ‌ها را داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه هم بزنید.

۳. زمانی که مواد تغییر رنگ داد و رنگ آن سفید شد، سرکه و ادویه‌ها را اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید تا زمانی که شکل سس مایونز را به خود بگیرد.

۴. حالا سس را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه سالاد سزار:

۱. برای درست کردن سالاد سزار ابتدا نان تست را تا حد امکان به شکل مربع برش بزنید و با مقداری روغن زیتون و سیر له شده روی نان‌ها را چرب کنید.

۲. نان‌ها را داخل سینی فر بچینید و برای ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا سوخاری شود.

۳. البته برای سوخاری کردن نان‌ها می‌توانید از مایکروویو، توستر یا حتی ماهیتابه استفاده کنید.

۴. سپس سینه مرغ را نصف می‌کنیم تا نازک‌تر شود و راحت سرخ شود؛ سپس با سیر له شده و روغن زیتون که از سس سالاد کنار گذاشته بودیم آن را مزه‌دار می‌کنیم و سپس مقداری نمک و فلفل اضافه می‌کنیم و سینه مرغ مزه‌دار شده را مدتی کنار می‌گذاریم تا مواد جذب سینه مرغ شود.

۵. سینه مرغ را با حرارت بالا درون تابه سرخ کنید و این نکته را در نظر داشته باشید که حتما باید شعله حرارت بالایی داشته باشد تا سینه مرغ به دلیل از دست دادن آب آن سفت نشود. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به قطعه‌های متوسط تقسیم کنید.

۶. ظرف سالاد را آماده کنید و کاهو را داخل آن خرد کنید، بهتر است قطعات کاهو نه زیاد ریز و نه زیاد درشت باشد.

۷. حالا نان سوخاری شده را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس قطعات سینه مرغ را اضافه کنید و گوجه گیلاسی را روی سالاد سزار تزیین کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و مقداری لیمو روی آن بچکانید تا خوش‌عطر و خوش‌طعم شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

معاون توسعه آبزی پروری اعلام کرد: تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور

بعدی

آسبادهای نشتیفان؛ یکی از بزرگ‌ترین سازه‌های خشت و چوب ایران

بعدی
۱۳۹۹-۰۷-۱۹

آسبادهای نشتیفان؛ یکی از بزرگ‌ترین سازه‌های خشت و چوب ایران

قبلی
۱۳۹۹-۰۷-۱۹

معاون توسعه آبزی پروری اعلام کرد: تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

چیلات چراغ سبز گرفت
مهران در تب و تاب
تلخند-جنگ به در؛ آغاز رفاقت ایلام و بلوط‌ها در جنگ!
نقش و دلاوری مردم ایلام در دفاع مقدس بیشتر تبیین شود

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای