ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
آذر ۱۶, ۱۴۰۴-۰۴
خبر فوری:
✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
✔️مدیر کل صمت سه دولت را دیده است/ کافی است
استاد لابی!
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
آذر ۱۶, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/اگر عذرخواهی می‌کردید!؛ لزوم تغییر در سیاست‌ها و رویکردهای کشور
آرشیو اخبار

اگر عذرخواهی می‌کردید!؛ لزوم تغییر در سیاست‌ها و رویکردهای کشور

    سایت ویرا- فرج‌اله صیدمحمدی- پس از قتل‌های زنجیره‌ای در ایران و سرنگونی هواپیمای اوکراینی در صفحه‌ی تلویزیون حاضر شدید و از مردم عذرخواهی کردید و مردم هم نسبتا...

۱۴۰۱-۰۷-۲۳
پرینت
0 نظر

اما در مورد مرگ مرحومه «مهسا امینی» اگر پلیس و نیروی انتظامی همان روز انتشار خبر دستگیری اعلام می‌کرد از لحظه‌ای که خانم امینی سوار ون گشت ارشاد شده تا لحظه‌ای که بر زمین افتاده و به بیمارستان منتقل شده مسئول تامین امنیت روانی و جانی وی و پاسخگوی افکار عمومی است و چنانچه قصوری رخ داده است طبق قانون با عامل یا عوامل احتمالی برخورد می‌نماید، امروز شاهد پرپر شدن فرزندان این سرزمین و دوقطبی‌شدن کشور نبودیم.

اگر هم‌چون گذشته که مردم را عده‌ای خس و خاشاک خواندید اکنون شعر ای مگس عرصه‌ی سیمرغ … را پشت تریبون بیان نمی‌داشتید و اگر دستگاه قضایی ابتدا از گفتگو و بی درنگ از برخورد حرف نمی‌زد امروز گفتگو در کف خیابان نبود.

اگر در حوادث و اتفاقاتی که در  کشور پیش آمد پیش از هر اعتراض و برخورد خشونت‌باری گفتگو می‌کردید امروز شاهد این بی‌اعتمادی و شکاف عمیق جریان معترض با حاکمیت و عبور از تمام جریان‌‌های سیاسی و رسانه‌ای کشور نبودیم.

اگر رسانه‌های‌ داخلی دچار خودسانسوری نمی‌شدند و مردم اخبار و اطلاعات لازم را از ایران اینترنشنال دریافت نمی‌کردند امروز شاهد فراخوان‌های پرتکرار و پرتعداد شبکه‌‌های پر مخاطب خارج کشور نبودیم.

و چندین اگر دیگر…

ایران در مهر ۱۴۰۱ ناآرام‌ترین دوران خود را سپری می‌کند و فاصله‌ی زمانی اعتراضات از ۱۰ سال به دو سال و یک سال کشیده شده است.

 اعتراضات  در ۱۳ سال اخیر چشمگیرتر شده و در سال ۹۶ در اعتراض به موسسات مالی و اعتباری و سال ۹۸ در اعتراض به افزایش قیمت بنزین و یک سال گذشته اعتراض روزانه اقشار مختلف به طرح‌های رتبه‌بندی و کاهش حقوق و تورم و… و اعتراض ۱۴۰۱ که در برخی شهرها گسترده‌تر شده است و اگر تغییری در سیاست‌ها و رویکردها (که تاکنون مشاهده نشده است) رخ ندهد اوضاع تحت کنترل نخواهد بود؛ اعتراضی که قاطبه‌ی مردم با آن همراهی نموده‌اند‌ و در هر قشری متفاوت است؛ جوانان دهه هشتادی و هفتادی در بطن این اعتراضات حضور دارندو به سطح دانشگاهیان و‌ دانشجویان کشیده شده و کسبه و بازاریان تاکنون سکوت کرده‌اند که سکوت آنها نشانه رضایت از وضع موجود نیست و برخی از نخبگان سرخورده و عموم دچار تردید شده‌اند و شاید در قالب بوق‌زدن همراهی خود را با اعتراض نشان می‌دهند.

کماکان خودسرها در قالب لباس شخصی به تحریک معترضان می‌پردازند کسی تاکنون آنها را از این رفتارهای تحریک‌آمیز منع نکرده است؛ در حالی که اگر برخی اظهارنظرهای تحریک‌آمیز نبود سرنوشت آن به حادثه سقوط هواپیما دچار می‌شد.

 دولت در بحران موجود با اعتراض جمهوریت مواجه است و اکنون که کف خیابان از جریان‌های سیاسی داخلی و خارجی عبور کرده‌اند حاکمیت چاره‌ای جز اصلاح برخی قوانین و سیاست‌ها ندارد.

اعتراضی که مرگ مهسا امینی جرقه‌ای در باروت محدودیت‌ها و فشارهای اقتصادی و اجتماعی آن بود و اگر این موضوع در سطح سیاسی و جهانی مطرح می‌شود اجتناب‌ناپذیر است و نمی‌توان همراهی کشورهای خارجی را عامل اصلی این اعتراضات دانست.

باید برای مدیریت و کنترل این اعتراضات چاره‌اندیشی‌و راهکارهایی توسط کارشناسان و نخبگان ارائه شود تا کشور از بحران موجود خارج شود.

هر چند عبور از این بحران سخت و دشوار است و کاری از دست جریان‌های سیاسی کشور بر نمی‌آید و بخش قابل توجهی از نسل امروز از مرزهای سیاسی عبور کرده‌اند ، اما همچنان می‌توان به تغیر نگرش‌ها‌ و اصلاح سیاست‌ها و‌ رویکردها در کشور امیدوار بود و البته امید مردم تا امروز برای روئیت نشانه‌هایی از این تغییر در نگرش ناامید مانده است.

 

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

آبیاری اراضی گندم ایلام در پاییز به شکل تکمیلی است

بعدی

رییس سازمان صمت: واحدهای صنعتی ایلام در سامانه جامع تجارت ثبت نام کنند

بعدی
۱۴۰۱-۰۷-۲۴

رییس سازمان صمت: واحدهای صنعتی ایلام در سامانه جامع تجارت ثبت نام کنند

قبلی
۱۴۰۱-۰۷-۲۳

آبیاری اراضی گندم ایلام در پاییز به شکل تکمیلی است

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
مدیرعاملی که ۵ دولت به خود دید؛
چیلات چراغ سبز گرفت
مهران در تب و تاب

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای