ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۵-۰۹
خبر فوری:
پزشکیان: مهمترین دغدغه دولت سامان بخشیدن به امور مردم است
۱۰۰ حقوقدان یونانی: تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران «جنایت علیه بشریت» است
گزارش اعتراضات استان ایلام در ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۵
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/عدالت آموزشی گام نخست پیشرفت در ایلام است
آرشیو اخباراجتماعیاخبارتیتر یک
استاندار ایلام:

عدالت آموزشی گام نخست پیشرفت در ایلام است

 استاندار ایلام با اشاره به اهمیت مقوله عدالت آموزشی، گفت که فراهم کردن زیرساخت‌های برابر برای تحصیل دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، گام نخست در مسیر تحقق پیشرفت پایدار استان است و این مهم...

۱۴۰۴-۰۲-۲۳
پرینت
0 نظر

 استاندار ایلام با اشاره به اهمیت مقوله عدالت آموزشی، گفت که فراهم کردن زیرساخت‌های برابر برای تحصیل دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، گام نخست در مسیر تحقق پیشرفت پایدار استان است و این مهم تنها با همراهی مردم امکان‌پذیر خواهد شد.

به گزارش ویرا به نقل از خبرنگار ایرنا، « احمد کرمی» روز سه‌شنبه در همایش نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم در استان ایلام، اظهار کرد: ایجاد زیرساخت‌های برابر برای تحصیل دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار و مرزی تنها با مشارکت مردم و خیران محقق خواهد شد.

وی با اشاره به وضعیت نامساعد فضاهای آموزشی در برخی مناطق ایلام، افزود: شوربختانه بخشی از دانش‌آموزان استان به علت نبود زیرساخت‌های مطلوب، از مسیر آموزش باکیفیت عقب می‌مانند و تحقق عدالت آموزشی، ضرورت انکارناپذیری برای رفع این مشکل است.

کرمی با اشاره به برنامه‌های در دست اجرای استان، اظهار کرد که اکنون ۱۲۳ پروژه نوسازی و مقاوم‌سازی مدارس در مناطق مختلف استان آغاز شده است که شامل ساخت مدارس جدید، تجهیز فضاهای آموزشی و استانداردسازی مدارس آسیب‌پذیر می‌شود.

استاندار ایلام بیان کرد که این پروژه‌ها با اولویت مناطق محروم و مرزی و با اتکا به مشارکت مردم و خیران در دست اقدام است.

استاندار: عدالت آموزشی گام نخست پیشرفت در ایلام است

مردمی‌سازی، کلید موفقیت نهضت عدالت آموزشی

کرمی با تاکید بر نقش مشارکت مردم در پیشبرد این طرح بنیادین، بیان کرد: هر جا مردم در کنار مسئولان بوده‌اند، بهترین نتایج حاصل شده است و امروز نیز نیاز داریم که خیران، شرکت‌های بزرگ و همه اقشار مردم، با تمام ظرفیت در اجرای نهضت عدالت آموزشی همراه شوند و حضور فعال همگانی می‌تواند گره‌گشای مشکلات آموزشی استان باشد.

استاندار ایلام همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های محلی و بومی تاکید کرد و گفت که در هر منطقه، سرمایه‌های اجتماعی و ارزشمندی وجود دارد که اگر به درستی شناسایی شوند، می‌توان آن‌ها را به پایگاه‌های توسعه و عدالت اجتماعی تبدیل کرد.

کرمی نقش آموزش را در توسعه پایدار استان بی‌بدیل دانست و اظهار کرد: توسعه منابع انسانی، کلید پیشرفت هر جامعه است و مدارس، پایگاه‌های اصلی پرورش سرمایه‌های انسانی محسوب می‌شوند.

وی بیان کرد: وقتی عدالت آموزشی محقق شود و همه دانش‌آموزان به امکانات برابر دست یابند، آن‌گاه می توان به رشد و شکوفایی همه بخش‌های استان بیشتر امیدوار شد.

کرمی در بخش دیگری از سخنان خود از خیران، سازمان‌های مردم‌نهاد و مسئولان استانی خواست که در مسیر اجرای پروژه‌های آموزشی، فعالانه وارد عمل شوند.

استاندار ایلام بیان کرد که همراهی بخش خصوصی و خیران مدرسه‌ساز، مکمل اقدام‌ها و برنامه‌های دولت در این مسیر است. با این نگاه، می‌توانیم به شرایطی برسیم که هیچ دانش‌آموزی به دلیل کمبود زیرساخت، از تحصیل و پیشرفت محروم نشود.

استاندار: عدالت آموزشی گام نخست پیشرفت در ایلام است

همایش نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم، ویژه مسئولان مردمی پروژه‌های مدرسه‌سازی استان، در سرسرای همایش‌های مجموعه فرهنگیان ایلام با حضور «اردشیر دهقان»، مشاور معاون وزیر در قرارگاه جهادی نهضت توسعه و عدالت در فضاهای آموزشی، «مهدلو»، عضو قرارگاه عدالت تربیتی، و «احمد کرمی»، استاندار ایلام برگزار شد.

در این همایش ۱۲۰ نفر از مسئولان مردمی پروژه‌های مدرسه‌سازی در مناطق مختلف استان ایلام حضور داشتند.

استان ایلام دارای ۱۲۶۰ فضای آموزشی در مناطق شهری، روستایی و عشایری است.

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

راه‌اندازی هشت سازمان مردم‌نهاد جدید در ایلام

بعدی

حادثه زمین فوتبال چوار سند مظلومیت ایلام در جنگ است

بعدی
۱۴۰۴-۰۲-۲۷

حادثه زمین فوتبال چوار سند مظلومیت ایلام در جنگ است

قبلی
۱۴۰۴-۰۲-۲۲

راه‌اندازی هشت سازمان مردم‌نهاد جدید در ایلام

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

طنز/ حکایت مادورو و ایلام
سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
مدیرعاملی که ۵ دولت به خود دید؛
چیلات چراغ سبز گرفت

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای