ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
بهمن ۲۱, ۱۴۰۴-۰۹
خبر فوری:
گزارش اعتراضات استان ایلام در ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه
طنز/ حکایت مادورو و ایلام
گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
بهمن ۲۱, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/استاندار ایلام: وضعیت کرونا در استان‌های همجوار نگران‌کننده است
آرشیو اخبار

استاندار ایلام: وضعیت کرونا در استان‌های همجوار نگران‌کننده است

    ایلام - استاندار ایلام با اشاره به وضعیت نگران‌کننده استان‌های خوزستان، لرستان و کرمانشاه از نظر تعداد افراد مبتلا به کرونا، گفت: لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به مراودات فراوان و تردد...

۱۳۹۹-۰۳-۱۱
پرینت
0 نظر

قاسم سلیمانی‌دشتکی شامگاه شنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا از نیروی انتظامی خواست: نظارت بیشتری بر ترددها در مسیرهای ورودی به استان داشته باشد تا از ورود افراد مشکوک به استان جلوگیری شود.

وی یادآور شد: ایلام در میان یک مثلث قرمز کرونا قرار دارد و این موضوع نیازمند پایش مداوم و اتخاذ تمهیدات ویژه بخصوص در شهرستان‌های همسایه با استان‌های مذکور است.

وی تاکید کرد: عادی تلقی کردن شرایط بویژه از نظر مسوولان می تواند به طغیان دوباره ویروس بیانجامد و تبعات سنگینی را به دنبال داشته باشد پس باید بطور مستمر وضعیت مناطق مختلف استان رصد شود.

استاندار ایلام در خصوص آمار ابتلا به کرونا در ۲۰ روز گذشته نیز گفت: اگرچه در ۱۰ روز اول تعداد مبتلایان افزایش یافت اما شاهد کاهش آمار فوتی ها بودیم که این کش و قوس به دلیل تسریع در بیماریابی هوشمند رقم خورد.

وی افرود: اما در ۱۰ روز اخیر بطور معکوس از یک طرف شاهد کاهش آمار مبتلایان بودیم و از طرف دیگر آمار فوتی ها بالا رفت و این یک موضوع نگران کننده است.

وی با اشاره به لغو دورکاری و حضور کامل کارمندان در محیط کار بر لزوم اجرای پروتکل های بهداشتی در محیط کار تاکید کرد و گفت: بر طبق تحلیل داده های آماری درصد ابتلای کارمندان به کرونا در ردیف دوم صنف های مختلف درگیر استان قرار دارد و این یک هشدار جدی برای رعایت بیشتر طرح فاصله گذاری اجتماعی و هوشمند در میان ادارات است.

مساجد تنها برای برپایی فریضه نماز بازگشایی شده اند

استاندار ایلام با اشاره به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی مساجد تاکید کرد: مساجد تنها برای برگزاری فریضه نماز باز خواهند بود و برپایی هرگونه تجمع، مراسم ختم و همایش در این اماکن با توجه به خطر شیوع ویروس همچنان ممنوع است.

سلیمانی دشتکی یادآور شد: همچنین از امروز فعالیت دستگاه های اجرایی بطور کامل آغاز شد که می طلبد مدیران مربوطه بطور مستمر به نحوه امور نظارت و فاصله گذاری اجتماعی را کامل اجرا کنند.

وی از رفع محدودیت زمانی فعالیت پاساژها خبر داد و گفت: این موضوع نباید باعث شود نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در این مراکز کاهش یابد.

سلیمانی دشتکی با اشاره به گزارش معاون اقتصادی رییس جمهوری در خصوص خسارت ۱۰۸ هزار میلیارد تومانی به بازاریان کشور در ماه های اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ بر لزوم بررسی دقیق این شرایط در استان برای جبران خسارت های ایجاد شده تاکید کرد.

برگزاری دروس نظری دانشگاه ها بدون مشکل در جریان است

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار داشت: هفت واحد دانشگاهی با بیش از ۲۰ هزار دانشجو در استان فعالیت می کنند که از این تعداد ۱۶ هزار را دانشجویان بومی و چهار هزار نفر را دانشجویان غیربومی تشکیل می دهند.

محمد نوذری افزود: بر اساس تصمیم های ستاد ملی کرونا فعالیت دانشگاه ها از ۱۷ خرداد آغاز می شود و تاکنون نیز مشکلی در برگزاری دروس نظری ایجاد نشده ولی برای برپایی دروس کارگاهی و عملی تصمیم خاصی اتخاذ نشده است.

وی با اشاره به تحصیل تعدادی دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه های استان یادآور شد: بیشتر این افراد اتباع عراقی هستند که با هماهنگی صورت گرفته از استان و کشور خارج شده اند.

معاون استاندار ایلام به در پیش بودن روزهای ۱۴ و ۱۵ خرداد اشاره و تاکید کرد: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده و به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا آیین های این ایام از طریق سیمای ملی و استان و فضای مجازی برگزار خواهد شد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا؛ روحانی: امام(ره) همه نهادهای نظام را با رای مردم استقرار بخشید

بعدی

آغاز فرآیند تکمیل اطلاعات متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در ایلام

بعدی
۱۳۹۹-۰۳-۱۱

آغاز فرآیند تکمیل اطلاعات متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در ایلام

قبلی
۱۳۹۹-۰۳-۱۰

در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا؛ روحانی: امام(ره) همه نهادهای نظام را با رای مردم استقرار بخشید

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

طنز/ حکایت مادورو و ایلام
سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
مدیرعاملی که ۵ دولت به خود دید؛
چیلات چراغ سبز گرفت

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای