ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
بهمن ۲۱, ۱۴۰۴-۰۹
خبر فوری:
گزارش اعتراضات استان ایلام در ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه
طنز/ حکایت مادورو و ایلام
گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
ویرا Weera ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
ویرا Weera
  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای
بهمن ۲۱, ۱۴۰۴
صفحه اصلی/آرشیو اخبار/تلخند وزیر به پاسخ دانش آموز..‌.
آرشیو اخبار

تلخند وزیر به پاسخ دانش آموز..‌.

  ✍فرشید محمدی سایت ویرا-امید آخرین چیزی است که در انسان می میرد.اگر به بیمارستان ها سر بزنید،پشت میله های زندان را نگاه کنید و یا اخبار ملل گرفتار در جنگ را پیگیر باشید ، آنچه بیشتر از هر چیزی به...

۱۳۹۷-۰۶-۱۰
پرینت
0 نظر

 

?در دنیا ملت های بسیاری هستند که توانستند با بکارگیری نیروی امید ، بر شکست و دشواری ها فائق و به پیروزی های بزرگ مبدل کنند.در همین خاورمیانه ی پر از جنگ و درگیری نمونه هایی مثل عراق و سوریه وجود دارند.عراق امروز به رغم مشکلات ریز و درشتی که هنوز دارد ، مردمش به زندگی باز گشته اند،سیاستمردانش  در پی ایجاد روابط حسنه با کشور های دور و نزدیک هستند و اقتصاد و پول ملی این کشور در مسیر بازسازی قرار گرفته است.سوریه نیز به همین منوال است.پس از یک جنگ سخت حال دیگر تروریست های داعشی وجود ندارند که در صدد خون ریزی و تخریب باشند،مردم مانده اند و خرابی ها،اما خرابی ها را میتوان از نو ساخت.

 

?کلیشه ای ترین مثالی که همواره به آن اشاره شده ، موضوع نابودی دو شهر از کشور ژاپن به نام های هیروشیما و ناکازاکی و شکست آلمان در جنگ دوم جهانی دوم بوده است.سامورایی های چشم بادامی و ژرمن ها پس از جنگ و با وجود انبوهی از مشکلات نا امید نشدند ،ایستادند و امیدوارانه ساختند ، حال اقتصاد،صنعت و تولیدات ژاپنی در بازار های دنیا جایگاهی قابل اعنتا دارند و مردم این سرزمین بخاطر دارا بودن یکی از  برترین پاسپورت های جهان بی نهایت مسرورند.آلمانها نیز با برنامه ریزی و پشتکار توانستند به جایگاه نخست اقتصاد اروپا دست یابند و امروز این کشور به موتور محرک اقتصاد قاره سبز مشهور است.

 

?کلیپی در شبکه های اجتماعی منتشر شده با این مضمون که علی الظاهر وزیر محترم آموزش پرورش  جناب آقای بحطایی ، در بازدیدی از مدرسه ای در جنوب تهران دانش آموزان را به یک بازی دعوت می کند و به مزاح و ایضا تحریک دانش آموزان به آنها می گوید که شاید بازی را ببازید که یکی از بچه ها در جواب می گوید (ما همه چیز را باختیم ، اینم روش.) پاسخی که هر چند موجب خندیدن آقای وزیر شد اما بدون تردید در همان لحظه یا بعد از آن وی را به فکر وا داشته است.

 

?به درستی زیر پوست این کشور چه می گذرد و چرا اینچنین مردم نا امید زندگی می کنند؟بچه دانش آموزی که نهایتا ۹ یا ۱۰ سال سن ندارد چرا باید چنین حرف سنگینی را بر زبان بیاورد؟این حرف ها را نباید صرفا یک شوخی پنداشت و به آنها خندید.ما ملتی هستیم که در  طول تاریخ بار ها جنگیده ایم.مغول ها را رام کردیم،علیه شاهان نالایق و ظالم شوریدیم و ۸ سال در مقابل صدام و حامیانش که شعار تسخیر سه روزه کشور را داده بودند ، مقاومت کردیم.ما جان دادیم ولی خاک هرگز.

 

?امید است صدا و سیما ، مطبوعات و هر آنکه به نوعی درحیطه کاری خود فعالیتی دارند به مسلئه امید و  امیدواری و ایجاد حس شادی و تلاش در جامعه توجه بیشتری کنند.ما می توانیم با یاری همدیگر و بهره مندی از حس امید ایران بهتری را بسازیم زیرا آخرین چیزی که در انسان میمیرد حس امید است.

من را دنبال کنید نوشته شده توسط

weera

خبر بعدی

قبلی

جلال ميرزايي : از زحمات مهندس مروارید و استاندار فعلی تشکر می کنم

بعدی

*تشریح فعالیتهای اداره کل امور مالیاتی استان ایلام

بعدی
۱۳۹۷-۰۶-۱۳

*تشریح فعالیتهای اداره کل امور مالیاتی استان ایلام

قبلی
۱۳۹۷-۰۶-۱۰

جلال ميرزايي : از زحمات مهندس مروارید و استاندار فعلی تشکر می کنم

هیچ نظر! یکی از اولین.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

طنز/ حکایت مادورو و ایلام
سرنگونی سه پهپاد اسرائیلی در حریم هوایی ایلام
شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست

اقتصادی

آیا عقلانیت در کشور بیش از پیش حاکم می‌شود!
انعقاد قرارداد تأمین آب ۱۰۰ روستای دچار تنش آبی
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
 کشف میدان جدید نفتی با ظرفیت ۳ میلیارد بشکه در ایلام صحت ندارد
دولت از تعاونی‌ها برای رونق اقتصاد عشایر حمایت می کند

ورزشی

صعود نوشاد و بنیامین در رنکینگ جهانی تنیس روی میز
اسکوچیچ: در سطح خودمان نبودیم اما بردیم/ بحرینی‌ها به دنبال تحریک کردن نیمکت تراکتور بودند

بیاتی‌نیا:

دیدار سپاهان و پرسپولیس، دوئل تفکرات فوتبال فرانسه و ترکیه است
سپاهان-پرسپولیس، سکانس سوم؛ ال‌کلاسیکو با طعم هت‌تریک یا انتقام؟
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از ۲۶ بهمن آغاز می‌شود

گالری

تسهیلات پنل خورشیدی به مردم ایلام پرداخت می شود
گزارش تصویری / شهر آتش
پیکر «سلام امینی» نماینده سابق ایلام تشییع شد
بزرگداشت مفاخر زبان و ادب فارسی در دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود
روایتی از بلای خاموش بلوط‌های زاگرس؛ بخوربخور مُخورها
ویرا Weera ویرا Weera

سایت خبری ویرا با هدف ارائه آخرین و معتبرترین اخبار در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی فعالیت خود را آغاز کرده است. 

گزارشی از ششمین روز از اعتراضات ایلام
✔️مدیرکلی با ۷ سال و نیم حضور در رأس بنیاد مسکن!/ حبیب‌ بسه دیگه!
مدیرعاملی که ۵ دولت به خود دید؛
چیلات چراغ سبز گرفت

طراحی سایت:09186377747

  • صفحه نخست
  • آرشیو اخبار
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • جهان
  • ورزش
  • چند رسانه ای